Hvad skal kagen indeholde


Det kan godt være svært at bestemme hvad en kage skal bestå  af, specielt hvis man har flere favoritopskrifter på bund og fyld. 

Her er forslag til kombinationer jeg synes er rigtig gode:

 

  1. Bunde med hvid chokolade, lakrids og citron - hvid chokoladecreme smagt til med citron - friske hindbær eller hindbærmarmelade
  2. Bunde med hvid chokolade, lakrids og citron - hvid chokoladeganache og rabarbermousse
  3. Bunde med hvid chokolade, lakrids og citron - hvid chokoladecreme smagt til  med citron - rabarbermarmelade.
  4. Nøddebunde (valnødder) - nougatcreme - blåbærsylt
  5. Nøddebunde (valnødder) - nougatcreme - hindbær
  6. Kokosbunde - hvid chokoladecreme med vanille og lime - rabarber mousse
  7. Kokosbunde - hvid chokoladecreme smagt til med citron - rabarber marmelade
  8. Kokosbunde - lys eller hvid chokoladecreme og blåbærsylt
  9. Kokosbunde - lys eller hvid  chokoladecreme og brombærsylt
  10. Chokoladebunde -lys eller hvid chokoladecreme smagt til med vanile og lime - friske jord bær
  11. Chokoladebunde - Mørk eller lys chokoladecreme smagt til med orange og vanille - blåbærsylt eller blåbærmousse
  12. Chokoladebunde - hvid chokoladecreme smagt til med orange - lys chokoladecreme smagt til med kaffe og vanille - evt bær
  13. Fragilitebund - mørk chokoladecreme smagt til med kaffe,vanille og orange - brombær eller brombærsylt
  14. Nøddebunde - hvid chokoladecreme smagt til med vanille og lime - friske jordbær
  15. Nøddebunde - mørk chokoladeganache - frugtmousse
  16. Nøddebunde - mørk chokoladecreme smagt til med orange - mørk chokoladeganache med brombær -mørk chokoladecreme smagt til med vanille og kaffe
  17. Nøddebunde - mørk chokoladecreme smagt til med vanille og orange - friske jordbær.
  18. Mandelbunde (makron) - hvid chokoladecreme smagt til med vanille og orange -hindbærsylt
  19. Mandelbunde - lys chokoladeganache - blåbærmousse
  20. Mandelbunde - hvis chokoladecreme med hyldeblomst - friske jordbær
  21. Bunde med mandler, basilikum ogcitron - hvid chokoladecreme smagt til med citron - friske jordbær
  22. Bunde med mandler, æble og esdragon - hvid chokoladeganache - brom bær

​​