Det kan godt være svært at bestemme hvad en kage skal bestå af, specielt hvis man har flere favoritopskrifter på bund og fyld.
Her er forslag til kombinationer jeg synes er rigtig gode:
- Bunde med hvid chokolade, lakrids og citron - hvid chokoladecreme smagt til med citron - friske hindbær eller hindbærmarmelade
- Bunde med hvid chokolade, lakrids og citron - hvid chokoladeganache og rabarbermousse
- Bunde med hvid chokolade, lakrids og citron - hvid chokoladecreme smagt til med citron - rabarbermarmelade.
- Nøddebunde (valnødder) - nougatcreme - blåbærsylt
- Nøddebunde (valnødder) - nougatcreme - hindbær
- Kokosbunde - hvid chokoladecreme med vanille og lime - rabarber mousse
- Kokosbunde - hvid chokoladecreme smagt til med citron - rabarber marmelade
- Kokosbunde - lys eller hvid chokoladecreme og blåbærsylt
- Kokosbunde - lys eller hvid chokoladecreme og brombærsylt
- Chokoladebunde -lys eller hvid chokoladecreme smagt til med vanile og lime - friske jord bær
- Chokoladebunde - Mørk eller lys chokoladecreme smagt til med orange og vanille - blåbærsylt eller blåbærmousse
- Chokoladebunde - hvid chokoladecreme smagt til med orange - lys chokoladecreme smagt til med kaffe og vanille - evt bær
- Fragilitebund - mørk chokoladecreme smagt til med kaffe,vanille og orange - brombær eller brombærsylt
- Nøddebunde - hvid chokoladecreme smagt til med vanille og lime - friske jordbær
- Nøddebunde - mørk chokoladeganache - frugtmousse
- Nøddebunde - mørk chokoladecreme smagt til med orange - mørk chokoladeganache med brombær -mørk chokoladecreme smagt til med vanille og kaffe
- Nøddebunde - mørk chokoladecreme smagt til med vanille og orange - friske jordbær.
- Mandelbunde (makron) - hvid chokoladecreme smagt til med vanille og orange -hindbærsylt
- Mandelbunde - lys chokoladeganache - blåbærmousse
- Mandelbunde - hvis chokoladecreme med hyldeblomst - friske jordbær
- Bunde med mandler, basilikum ogcitron - hvid chokoladecreme smagt til med citron - friske jordbær
- Bunde med mandler, æble og esdragon - hvid chokoladeganache - brom bær